Diners

Wij verzorgen ook diners voor groepen, zowel bij u thuis als op andere locaties.
Om al onze aandacht aan de diners te kunnen schenken, houden wij de keuze bewust beperkt. Immers: kwaliteit gaat voor kwantiteit. De diners worden in buffetvorm geserveerd. Ze worden geleverd vanaf 25 personen, met een maximum van 100.
U kunt zelf uw favoriete menu samenstellen en heeft daarbij de keuze uit 3 of 4 gangen.

3-gangen diner (soep): 20,00
3-gangen diner (voorgerecht): 24,00
4-gangen diner: 27,50
Voorgerechten
Rundercarpaccio met truffelolie, Parmezaanse kaas en pijnboompitten.
Salade met diverse gerookte vissoorten met japanse sojasaus.
Warm Val-Dieu kaasje met gepelde druiven en een balsamico-sausje.
Limburgse Lamsham met zwarte pruimencompote.
Vegetarische salade met gevulde portobello en komkommerchutney.
Soepen
Knolselderij-preisoep met spekjes.
"Vergeten groenten" soep met pastinaak en bosui.
Hollandse vissoep met Noordzee-vruchten.
Gebonden kippensoep met tortellini.
Oma's groentesoep met balletjes.
Hoofdgerechten
Met spek omwikkelde kalkoenfilet met rode wijnsaus en sjalottencompote.
Runderstooflapje op truffelpuree met caramelpeertje.
Gegrilde spies van varkenshaas met gevulde courgettes en sinaasappelsaus.
Zalmfilet met kruidenkorst en Limburgse pestosaus.
Pangasiusfilet met kruidige spaghetti en saus van limoengras.
Vegetarisch: Couscous met in Vadouvan gemarineerde Tempeh en geconfijte vijgen.
Alle hoofdgerechten worden geleverd met bijpassende garnituur.
Desserts
Limburgse modder, chocolademousse met caramelsaus en slagroom.
Tiramisu met koffielikeurtje.
Panna cotta, meringues en rood fruit.
Oma's broodpudding met toffeesaus.
Limburgs kaasplankje met stroop, kletsenbrood en vijgencompote.

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van onze buffetten.

Volg ons op Facebook



Uitbreidingen

Er zijn diverse uitbreidingen mogelijk. Voor een overzicht klikt u hier.