Amusebuffetten

Het amusebuffet is een buffet dat de hele avond kan blijven staan en dat gepresenteerd wordt in de vorm van “fingerfood”. Alle hapjes kunnen genuttigd worden zonder bestek te gebruiken. Het is de luxe uitvoering van de Breughelse tafel o.a. door de aanwezigheid van mooi opgemaakte mini-glaasjes en meerdere typisch Spaanse tapas. De buffetten zijn leverbaar vanaf 50 personen. Bij minder dan 50 personen geldt een minimum aantal personen van 25 en tevens een toeslag van 10%. Houdt u er rekening mee dat de amusebuffetten geen maaltijdvervangende buffetten zijn.

* In onderling overleg kunnen de vullingen van de verrines (mini-glaasjes) aangepast worden.

Amusebuffet 1

Hartige taarten (quiches)
Pizza ‘maison’
Bladerdeeghapjes
Mini-pasteitje met blauwschimmelkaas en rode uienconfijt
Kaasprikkers
Schwarzwalder schinken met meloen
Gehaktblokjes
Verrine (mini-glaasje) met rivierkreeftsalade en kerriesaus *
Diverse worstsoorten
Cevapcici (Joegoslavische gehaktstaafjes)
Gerookte makreel
Pinchos (spiesjes) met kerstomaatje, feta en basilicum
Peppadews gevuld met geitenkaas
Gemarineerde olijven

De prijs van dit buffet bedraagt
€ 12,50 per persoon.

Amusebuffet 2

Hartige taarten (quiches)
Pizza ‘maison’
Bladerdeeghapjes
Mini-pasteitje met blauwschimmelkaas en rode uienconfijt
Kaasprikkers
Snackcups met eiersalade
Snackcups met Boursincrème
Tapa van gambas
Verrine (mini-glaasje) met garnalen en truffelmayonaise *
Verrine met kipfilet, perzik en cocktailsaus *
Schwarzwalder schinken met meloen
Gehaktblokjes
Cevapcici (Joegoslavische gehaktstaafjes)
Gerookte makreel
Pinchos (spiesjes) met chorizo Serrano ham en olijf
Pinchos (spiesjes) met kerstomaatje, feta en basilicum
Peppadews gevuld met geitenkaas
Gemarineerde olijven

De prijs van dit buffet bedraagt
€ 14,50 per persoon.

Luxe amusebuffet

Hartige taarten (quiches)
Pizza ‘maison’
Verrine (mini-glaasje) met kipfilet, perzik en cocktailsaus *
Verrine met Noorse garnalen en truffelmayonaise*
Verrine met serranoham, geitenkaas en meloen *
Verrine met rivierkreeft en kerriesaus *
Verrine met maatjesharing, appel en dille *
Zalmrolletjes
Tapa van gambas
Mini-pasteitje met blauwschimmelkaas en rode uienconfijt
Gehaktblokjes
Serranoham met meloen
Ansjovisspiesjes met olijf
Pinchos (vier verschillende Spaanse spiesjes)
Cevapcici (Joegoslavische gehaktstaafjes)
Gerookte makreel
Fiambre de bonito (tonijnballetjes)
Peppadews gevuld met geitenkaas
Dadels gevuld met geitenkaas
Diverse kazen
Pinchos Moruños (varkenshaasspiesjes op Spaanse wijze)
Gemarineerde olijven

De prijs van dit buffet bedraagt
€ 18,00 per persoon.

Klik hier om terug te keren naar het overzicht.

Volg ons op Facebook



Uitbreidingen

Er zijn diverse uitbreidingen mogelijk. Voor een overzicht klikt u hier.